0
0.00
0

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η δημιουργία της είναι το αποτέλεσμα της επιτυχούς συνεργασίας μεταξύ ανθρώπων που ήδη διαθέτουν μακράν εμπειρία και επιτυχημένη πορεία στον χώρο της Υγείας. Η πρακτική εμπειρία που φτάνει τα 32 χρόνια στον χώρο αυτό, αποτέλεσε το εφαλτήριο για την δημιουργία της PremierMed® αλλά αποτελεί και το σημαντικό εχέγγυο για την επιτυχία και πρόοδο της.

Isometric icon with man presenting project on white board at business meeting vector illustration

Ο ΣΚΟΠΟΣ

Επιδίωξη της είναι η διακίνηση και εισαγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας με καινοτομία στην σχεδίαση και την δράση, καθώς και η διακίνηση προϊόντων ‘ιδιωτικής ετικέτας’, με αποκλειστική διάθεση σε Ελλάδα – Κύπρο, Β. Μακεδονία, Αλβανία και Ρουμανία.

Τo Δίκτυο Πωλήσεων

Το Εμπορικό Δίκτυο (Δίκτυο Πωλήσεων Φαρμακείων), η καλύπτει Πανελλαδικά όλα τα φαρμακεία, με συνεργάτες τους οποίους έχει επιλέξει προσεκτικά με υψηλά κριτήρια, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και καλλιεργημένες διαπροσωπικές σχέσεις στην Αγορά. Διαθέτει μόνιμους Συνεργάτες που έχουν προοπτική και εξέλιξη μέσα στην Εταιρία, όπου μέσω Διεθνώς αποδεκτών Δεικτών Απόδοσης και Αποτελεσματικότητας στις Πωλήσεις, κρίνεται άμεσα και συνεχώς η απόδοση τους, με αποτέλεσμα την υψηλή ατομική απόδοση και επίτευξη όλων των στόχων.

Τo Δίκτυο Ιατρικής Ενημέρωσης

Αντίστοιχα με ανωτέρω για το Εμπορικό Δίκτυο, η έχει επενδύσει και δώσει τεράστια έμφαση στην Ιατρική Ενημέρωση , με συγκριτικό πλεονέκτημα την μακροχρόνια εμπειρία σε συνεργασίες με Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, την αποκτηθείσα από 15ετίας εμπειρία σε Ιατρικές Επισκέψεις και παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών, την σημαντική προσωπική σχέση των Συνεργατών μας με Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που αναπτύχθηκε με το πέρασμα των χρόνων . Όλοι οι συνεργάτες εμπλουτίζουν διαρκώς τις γνώσεις τους πάνω στον τομέα αυτό με εκπαιδεύσεις, χαρίζοντας στην Εταιρία υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Γιατί να ψωνίσετε από εμάς;

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Εξειδικευμένο προσωπικό

Αξιοπιστία και ποιότητα

Στέλνουμε παντού σε όλη την Ελλάδα!

Αξιόπιστη εταιρία με εμπειρία και επαγγελματισμό.
Κωνσταντίνος Μ.
Πελάτης
X