0
0.00
0
Συμπληρώματα διατροφής για παιδιά

Μπορεί να συνιστώνται συγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής για παιδιά με βάση την υγεία και τη διατροφική κατάσταση του παιδιού
Υπολογίζεται ότι το 57,6% των ενηλίκων παίρνει τουλάχιστον ένα συμπλήρωμα διατροφής το μήνα, από 48,4% μόλις μια δεκαετία πριν. Αυτό είναι σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια του 2017-18 που δημοσιεύθηκαν από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (DHS) και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) τον Φεβρουάριο του 2021. Ωστόσο, σε πολλά παιδιά χορηγούνται επίσης συμπληρώματα διατροφής, γεγονός που δημιουργεί ένα σημαντικό περιοχή εξέτασης για τους επαγγελματίες υγείας που εργάζονται με αυτό το δημογραφικό στοιχείο. Μια τέτοια αύξηση κατά τη διάρκεια του COVID στα συμπληρώματα διατροφής για παιδιά είναι η αυξημένη χρήση βιταμίνης D3 και ψευδαργύρου.

Η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής για παιδιά
Το CDC εκτιμά ότι περίπου το 34% των ανηλίκων ηλικίας 19 ετών και κάτω χρησιμοποιούν κάποιο είδος συμπληρώματος διατροφής. Λέει επίσης ότι λίγο πάνω από το 7% παίρνει περισσότερα από ένα είδη συμπληρωμάτων τακτικά, με τα πολυβιταμινούχα μεταλλικά προϊόντα να χρησιμοποιούνται περισσότερο.

Όπως και με τα δεδομένα συμπληρωμάτων που παρέχονται για ενήλικες, αυτή η εκτίμηση βασίζεται σε δεδομένα που συλλέχθηκαν από την Εθνική Έρευνα Εξέτασης Υγείας και Διατροφής 2017-18 (NHANES). Μερικές νεότερες μελέτες βουτούν λίγο βαθύτερα σε αυτό το θέμα, παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X